onsdag den 30. maj 2012

Dagens, ugens, månedens


Jeg er jo på ingen måde modeblogger. Ja, jeg ved faktisk ikke, om jeg overhovedet er blogger endnu. Og hvilken slags blogger jeg i så fald er. Eller bliver. Hvornår er man en blogger? Ved allerførste indlæg? Ved første faste læser? Anyway - her kommer alligevel en form for "dagens" på trods af, at jeg ikke er modeblogger.
Er vild med mine fantastiske ballerinaer med nitter og sten. Og så i yndlingsfarven over dem alle: blå! Er dog på jagt efter nye yndlingsballerinas. Nogle tips?

tirsdag den 29. maj 2012

Lille ny i pudefamilien




Efter arbejde hoppede jeg op på cyklen og skyndte jeg mig ned på posthuset efter den fineste pude, som jeg har købt af Lis. Den lever bestemt op til forventningerne og passer godt sammen med de andre i sofaen og med det karrygule i maleriet. Hun er RET god til at sy, hende Lis fra Karlssons Kludeskab! Puden er vellavet og der er kælet for detaljerne. Der var desuden en overraskelse med i pakken. En lækker ring, som passer mine pølsefingre udmærket. Tak for det, Lis!

onsdag den 23. maj 2012

Rå kage



Efter inspiration fra hende her, har jeg prøvet at lave raw cake. Det er en enormt god kage og så er den jo slet ikke så farlig som almindelige kager! Mums, den er god! Denne opskrift på raw cake består ganske enkelt af dadler, nødder (mandler i mit tilfælde), kokosolie og kakao. Simpelt og enkelt og meget lækkert.
Forholdene i min raw cake blev sådan cirka: en kasse dadler (hvor man fjerner stenene) fra grønthandleren, halvanden deciliter kokosolie, halvanden deciliter mandler og halvanden deciliter kakao. Så er det bare at blende det hele i minihakkeren, food processoren eller hvad man lige har. Derefter fyldes massen i et fad og efter nogle timer på køl, er kagen klar til at blive skåret ud og serveret. Det ser fint ud at pynte den med eksempelvis kokosmel, bær eller nødder. Velbekomme!

mandag den 21. maj 2012

Lopper lopper lopper





Hermed de lovede billeder fra sidste uges loppemarked. På det første billede er mine tre køb (udover det marmelade, jeg også købte). Fine ugler med lys i til 50 kr. Solgult skilt til 40 kr. Og endelig en vase til 30 kr. Vasen skal males, da jeg ikke er så vild med dens nuværende farve. Der var rigtig mange gode ting på markedet og jeg skal bestemt holde øje med, hvornår der igen er marked i Mølleparken!

søndag den 20. maj 2012

Morgenmad


Lækker søndagsmorgenmad/frokost i dag i solen. Det er en virkelig god og NEM opskrift og ingredienserne er noget, man altid har: en (gerne brun) banan, lidt havregryn, en knivspids salt og to æg. Bum! Det kommer der fire små og smagfulde pandekager ud af. Sundt og især godt i jagten på et stabilt blodsukker. Efterfølgende er det stabile blodsukker dog blevet ødelagt efter skønt kagebord med gode veninder i dag. Der var jo royal barnedyppelse! Og navnet, hhm.. Jeg er ikke all in - hvad med dig?

søndag den 13. maj 2012

Afhængig





Er netop gået i gang med et nyt projekt og er allerede addicted! Jeg er nu total afhængig af at brodere og fredag sad jeg og hyggede mig med det indtil kl. 4 om natten (!) Uhm, Arkitektens hjem på Dr.nu, lidt chai og så Amagergarnet, der efterhånden tager form. Opskriften på en perfekt hyggeaften/nat med mig selv. I dag har jeg været ude og lure på lopper. Billederne ser I senere. God søndag aften! 

onsdag den 9. maj 2012

Christiania



Sidst jeg var på Christiania så jeg denne fine cykel. Den gad jeg godt cykle byen tynd på!

søndag den 6. maj 2012

Peter Pedal i forklædning



I weekenden hjalp jeg mine forældre med at rydde op på loftet. Her fandt jeg en masse gamle sager. Flere billeder kommer en af dagene. Total walk down memory lane! Fandt bl.a. disse to tegninger. Den øverste synes jeg er sjov ift. at det jo er tydeligt at se, hvem der er centrum i 5-årige Stines univers! Den nederste har jeg tegnet i børnehaven og det er mit største idol: Peter Pedal! Ja, det er jo tydeligt for enhver :-) Personen til venstre er mig selv. Bemærk hvordan mine arme og Peter Pedals arme er placeret. Vi danser vist den samme dans...