torsdag den 30. august 2012

Rolig Uro

I løbet af sommeren har jeg arbejdet på disse små filtugler. De skal bruges til en uro, der skal hænge over puslepladsen hos min venindes kønne Augusta. Jeg håber den søde lille tut bliver glad for de farverige ugler. Et billede af den færdige uro kommer på bloggen, når den hænger på sin plads.
 

 




Københavnertur med en gammel kending


 
Så er det snart weekend. Endelig! Det er tiltrængt med noget afslapning og lidt tid væk fra arbejdet. Jeg smutter til København denne weekend og jeg glæder mig! Jeg skal besøge min fantastiske veninde og hendes søde kæreste. Vi skal til stand up, shoppe (Line&Jo!), hygge, snakke, drikke rødvin, slappe af og så skal vi selvfølgelig også besøge mit absolutte yndlingssted Creative Space på Gl. Kongevej, hvor man kan male på keramik. Det er så skønt derinde og sidste gang vi var der, blev vi der i fire(!) timer. Der er hyggeligt, stemningen er god og afslappet, kakaoen er varm, betjeningen venlig og så er det så rart at sidde og snakke mens der males. 
Jeg har endnu ikke besluttet, hvad der skal produceres denne gang, men det bliver helt sikkert noget med den nye matte maling, de netop har introduceret!
 
Billederne er fra det sidste besøg hos Creative Space. Hvis du synes, billederne ser lidt sjove ud er det pga. den altid gode og funky HDR-effekt.
 
 



 
 



Den ene af mine skåle (uden HDR-effekt) efter brænding. Helt færdig og fin - jeg er ret tilfreds med resultatet. Den anden skål "Ude godt, hjemme bedst" bor nu hos bedsteveninden, da det var en indflyttergave lavet specielt til hende.


onsdag den 29. august 2012

StineStregen

Elsker, elsker, elsker StineStregen. Har fulgt med i lang lang tid nu og hvor jeg dog nyder at følge med i hendes finurlige univers. Jeg tænker, at hendes enkle og sikre streg især har fanget mig pga. genkendeligheden i de historier, hun fortæller. Ja, jeg hedder jo selv Stine og et af mine kendetegn er efterhånden også blevet den evindelige knold højt på hovedet. Derudover kender jeg vist også til det med ikke liiige at have fundet mandEN endnu (men nu er der dog kommet sød læge på banen hos den anden Stine) og ellers er det vist bare de helt almindelige hverdagsting, der filosoferes over og det kender vi alle vel til. Det var lidt linklove fra en Stine til en anden.
Stine gør det godt og er anbefalelsesværdig! Tjek hendes facebook ud her og hendes blog her.  
 
 
Billedet er lånt her
 



mandag den 13. august 2012

Fasanvej St. og Clean

Kunstneren Clean har gjort Fasanvej St. i København lidt smukkere. Eller rettere: meget smukkere. En opfordring herfra til at tage forbi, hvis du er på de kanter.
Han er genial og jeg holder lidt øje med de enormt fine malerier, han har gang i for øjeblikket. Der sker især noget magisk, når han blander de abstrakte graffitistreger med realistiske dyr. Det er klart mine favoritter lige nu. Find ham og malerierne her eller her.





fredag den 10. august 2012

Line & Jo

De smykker jeg bruger allermest er mine smykker fra Line&Jo. Deres smykker er enkle, grafiske, feminine og rå på samme tid. Jeg mikser dem på kryds og tværs, så på den måde er det altid et nyt udtryk. Her ser du min samling so far. Drømmer om endnu flere!