tirsdag den 19. februar 2013

Växternas liv

Jeg er også den heldige ejer af disse tre fantastiske skoleplancher fra serien "Växternas liv". Det særegne ved dem er, at der er flotte og lærerige illustrationer på begge sider. Dermed kan de vendes efter behov og på den måde kan man skabe et helt andet udtryk i rummet blot ved at vende planchen.

Planchen med blomsten og bien er netop nu til salg på instagram, så tag et kig derind! Der er desværre en fugtskade på denne planche i øverste højre hjørne, hvilket også kan ses på fotoet.




 
  / Blomsten og bien - forsiden /   
 
 
 
                                            / Blomsten og bien - bagsiden /


 
/ Rod, stamme og blad - forsiden /
 
 
                              
                                         / Rod, stamme og blad - bagsiden /
 
 
 
 
/ Frugt og frøspredning - forsiden / 
 
 
                 
                                         / Frugt og frøspredning - bagsiden /
 
 
 
 


Billederne er taget med min telefon, så jeg beklager for den lidt ringe kvalitet, men farverne stemmer fint overens med virkeligheden.




Karl Johan

Her ser du to meget smukke skoleplancher - begge med svampe. De måler 70*100 cm og den med Karl Johan-svampen er netop nu sat til salg på auktion på instagram.
Jeg har åbnet min profil for alle og mit brugernavn er aamosen. Tag endelig et kig på det derinde! Der vil løbende komme auktioner på flere flotte og unikke skoleplancher.

Billederne er taget med min telefon, så jeg beklager for den lidt ringe kvalitet, men farverne stemmer godt overens med virkeligheden.


 
/ Fluesvamp /
 

 
/ Karl Johan /

Edderkoppen

Jeg har delt mine skoleplancher op i kategorier og her ser du den første kategori - ud af to - med dyretema. Der er tale om en fin og farlig edderkop, en farverig og grafisk flodkrebs og en smuk og finurlig søstjerne. Deres farver supplerer hinanden utrolig godt og det er tydeligt at se, at de har været en del af en serie. Jeg er endnu ikke stødt på lige præcis denne type skoleplanche før - de er sjældne og virkelig smukke! 
På instagram er der netop nu en auktion i gang, hvor edderkoppen indgår. Mit brugernavn er aamosen - kig endelig med derinde! De andre to kommer også på auktion, men på et senere tidspunkt.

Plancherne måler alle 70*100 cm.

Billederne er taget med min telefon, så jeg beklager for den lidt ringe kvalitet, men farverne stemmer godt overens med virkeligheden.


 
/ Flodkrebsen /
 

 
/ Søstjernen /
 

 
/ Edderkoppen /
 

 
/ Edderkoppen hænger nu også meget fint i min stue /

onsdag den 13. februar 2013

Marmor


Marmorplatte fra Brugtvareterminalen. 20 kr. Se, det er et kup!


Vi kommer til at se meget marmor til boligen det næste stykke tid. Det er jeg godt tilfreds med! Holder af strukturen i marmor, enkeltheden og spillet mellem det hvide og det sorte. Hay har i ganske lang tid solgt de kæmpetunge "bakker" og det er bare begyndelsen. En tendens, jeg byder hjertelig velkommen! Må på jagt efter mere!




tirsdag den 12. februar 2013

Hæklearm

Hækler på livet løs her i min vinterferie. Det er skønt at have masser af tid til! (Er dog ved at få mig en hæklearm. Av!) 
Udover at hækle på livet løs, har jeg gang i at fotografere de smukke plancher og rullekort, glæd jer!
 
Her ser du det sidste hækleprojekt fra min hånd og nogle nuværende. Det er ren meraki!
 
 
Nyeste (færdige) projekt. Hæklet grydelap efter opskrift fundet hos Lutter Idyl
 
 
Projekt i udvikling. Har hæklet femkanter sammen, men det er endnu ikke en færdig bold. Mangler klokke og fyld. Efter opskrift hos Søhesten
 
 
Nyeste projekt. Bliver også til en hæklet bold.