tirsdag den 29. maj 2012

Lille ny i pudefamilien
Efter arbejde hoppede jeg op på cyklen og skyndte jeg mig ned på posthuset efter den fineste pude, som jeg har købt af Lis. Den lever bestemt op til forventningerne og passer godt sammen med de andre i sofaen og med det karrygule i maleriet. Hun er RET god til at sy, hende Lis fra Karlssons Kludeskab! Puden er vellavet og der er kælet for detaljerne. Der var desuden en overraskelse med i pakken. En lækker ring, som passer mine pølsefingre udmærket. Tak for det, Lis!

9 kommentarer:

 1. Du er da en sand fest at sende noget afsted til. TUSIND TAK for den fine omtale:))

  SvarSlet
 2. Haha, ja så kan du godt glæde dig til, at min veninde forhåbentlig får sig taget sammen til at bestille en Voksi hos dig - SÅ skal du få fest! :-) Skriver lige en mail ang. Voksi-snakken.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare fint ud. Er hel vild med maleriet!

  Klem Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Pernille :-) Maleriet har jeg selv malet for nogle år siden i forbindelse med min billedkunsteksamen på lærerseminariet. Nu går der bare alt alt for lang tid mellem jeg får penslerne fundet frem...

   Slet
  2. Wauw! Det er ret sejt malet :)

   Slet
 4. Looking fab as always. Glæder mig til at følge med herinde, Stine:)

  SvarSlet
 5. Halløjsa, kan du da lige fatte penslen! Det vil da være en skam ikke at udnytte det talent :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar, Gitte! Jeg har også lyst kan du tro, men det er svært, hvordan man lige får startet det op :-) Lige nu er det bare på hobbyplan, men man ved jo aldrig... ;-)

   Slet