tirsdag den 17. juli 2012

Poul Anker Bech







Endnu en ting, jeg drømmer om. Kan dog godt "nøjes" med en litografi og har efterhånden også budt på et par stykker på Lauritz, men har endnu hammerslaget til gode. 
Jeg er især vild med hans evigt flotte og grove himmel! Og selvfølgelig også den særlige leg med vores opfattelse af, hvordan verden omkring os ser ud. Og og og - ikke mindst hans fokus på det industrielle og ikke-naturlige. Drømmer stadig... Og byder! 

2 kommentarer:

  1. Hej. Googler efter PAB's "Den Store Køllemand" fra 1989- et ca. (b)250 x (h)180) cm oliemaleri jeg så udstillet i start-90'erne i Nicolai Kirke i kbh. Ringede til ham- via Galleri Asbæk- for at spørge hvor inspirationen til- især- de lyserøde skyformationer kom fra... Drømmer om noget PAB på min væg(suk...)

    SvarSlet
  2. ...Sidder netop og DuckDuckGo'er/Googler efter køllemanden, som OGSÅ jeg vendte tilbage til i Nacolaj mange gange(gratis adgang!) i 90'erne. Kontaktede Asbæk(!) og ringede(!) til PAB og fik svaret, at inspirationen kom fra svæveflyvning... Har et dias(!) et sted, men ville gerne se den Live. Faschinerende/vanvittigt frø-perspektiv af en golfspiller i løb på en strandbred. Seneste nyt er, at maleriet hænger i Tyskland, vistnok en bank... sjovt

    SvarSlet