onsdag den 26. juni 2013

Stilhed før storm

Her har været stille! Enormt stille. Det ændrer sig forhåbentlig nu. Nu nærmer min sommerferie sig med hastige skridt og jeg glææææder mig! Det bliver så rart at kunne sove længe, komme i bund i to do listen, læse en masse bøger osv osv osv. Og så får jeg også masser af tid til mit nye projekt (eller helt nyt er det ikke) hvor jeg er begyndt at sælge lidt serigrafi i butikken Smuksak. Smuksak ligger i Borggade i Aarhus og er den fineste lille butik med masser af lækre håndlavede sager til både børn og voksne. Indtil videre har jeg mine ting i komission dernede, men jeg overvejer kraftigt at blive medlem. 
Produktionen af serigrafi til Smuksak har taget en del af min tid den sidste tid, hvorfor der også har været så stille her på bloggen. Jeg nyder virkelig at se mine ting nede i butikken og jeg nyder at følge med i salget, der ligeså stille går fremad. Det er så spændende! 
Herunder kan I se nogle af de varer, der er at finde på hylderne i butikken men som også kan erhverves direkte hos mig. Følg gerne min salgsprofil på instagram @aamosentilsalg, hvor det er nemt at følge med i nye produkter.


/ mulepose med 8000-tryk, 120 kr. /
/ første tryk i Aarhus-serien, 95 kr. /

1 kommentar:

  1. Har du en mail jeg kan fange dig på?
    Kan slet ikke finde noget kontakt sted herinde :-)
    Hav en dejlig dag!

    SvarSlet