mandag den 25. november 2013

Kaffe kaffe kaffe

Jeg har været så heldig at få lov til at afprøve en kaffemaskine fra Bosch Tassimo (Flere har sikkert bidt mærke i mit stigende antal kaffebilleder på instagram). Jeg har efterhånden haft den nogle uger nu og er blevet meget gode venner med den. Så gode venner, at jeg faktisk kalder den for "hun" - mest på grund af navnet Joy :-) 
Tjek eksempelvis hashtagget #joykandetheleoglidttil og se, hvad hun har at tilbyde. Det er ikke så lidt!

Maskinen er virkelig nem at bruge og er fuldautomatisk med kun een knap! Virkelig noget, der tiltaler mig. Kapslerne er udstyret med en stregkode, så maskinen finder selv ud af at dossere vandmængde osv. og det er altså smart! Ja, hun er klog hende Joy...
Jeg har prøvet mange varianter, men har især lavet kaffe med karamelsmag om morgenen til at nyde på turen på vej til arbejde. Min termokop kan sagtens stå i kopholderen på cyklen og det er så hyggeligt med en slurk Joy-kaffe i hvert lyskryds. Om eftermiddagen har det været lækkert med en kop varm chokolade og om aftenen godt med en kop chaithe fra maskinen. Hun kan lave alt muligt godt og er virkelig blevet en konkurrent til mit forbrug af kaffe og andre drikke fra eksempelvis Baresso og Starbucks. Da det var lidt lunere i vejret lavede jeg også en del iskaffe på Joy. Her er det smart at køre en masse espresso-kapsler igennem og så fryse dem ned i isterningposer og vupti, så er de klar, når man har lyst til en lækker kold kop kaffe.

Joy er nem at rengøre, hvilket jeg synes betyder en del sådan helt generelt i køkkenet. Der følger en orange kapsel med, som bare sættes i og så kører man et rengøringsprogram igennem engang i mellem. Nogle gange sprøjter det dog lidt og hvis man holder meget af de kapsler, hvor der hører mælk med til, så kan man opleve, at den skal rengøres lidt oftere og også tørres lidt bedre af. Men det er jo ikke noget problem, da Joy er så nem at rengøre.
Nå, min kop er tom og jeg vil ud og fylde den med en god kop Joy-kaffe. God aften til jer alle derude og god kaffebrygning! / Joy fylder ikke meget i køkkenet /


/ Joy i aktion // varm Joy-chokolade og hvid chokolade med lakrids /Dette indlæg er sponsoreret.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar