søndag den 25. marts 2012

Et kreativt sted


Gør dig klar på at modtage verdens bedste tip!
Hermed et snapshot fra min sidste weekend i Kbh. Min veninde og jeg besøgte, for anden gang - og SLET ikke sidste gang, Creative Space på Gl. Kongevej. Det er så absolut et af mine yndlingssteder i Kbh! Måms, hvor er det hyggeligt og ikke mindst skønt at sidde og tale over lidt porcelænsmaling med bedsteveninden. Et sted der er anbefalelsesværdigt for både nybegynderen og proffen! Og nej, jeg får ingenting for at reklamere, men jeg æææælsker bare det sted! Glæd dig til at se det færdige resultat, når mine ting er blevet brændt og jeg har fået hentet dem til Jylland.

7 kommentarer:

 1. Hej Stine
  Jeg vil gerne lave en pude til dig. Jeg tager 300 kr inkl. en dunpude. Jeg kan se du er fra Århus, så vi kan altid mødes og handle, hvis du stadig er interesseret. Rigtig fin blog du har. Jeg vil lige kigge lidt mere herinde.

  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen!

   Ej, det lyder super fedt! Er der et sted, hvor jeg kan se de forskellige farver, der kan vælges?
   Tak for den søde kommentar! Jeg er stadig meget ny her i blog-land (i hvert fald som blogger), så jeg skal liiige finde ud af hvordan man gør, hvad man deler og ikke deler og hvordan man får nogle dejlige mennesker til at læse/kigge med...
   Men lyder fedt at vi kan mødes og handle!

   Kh. Stine

   Slet
  2. Og tak for en fed blog, som jeg nyder at følge og kigger forbi hver dag! Dine huse er SÅ fine :-)

   Slet
 2. Hej Stine
  Puderne har jeg ikke syet i en masse forskellige farver, men jeg har stof til at jeg kan lave den som jeg har vist inde på bloggen den anden dag. Skriv hvis du er interesseret:)

  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Hej :)

  Har du fået hentet dine ting? :) Jeg vil vildt gerne se det færdige resultat!

  Klem Pernille

  SvarSlet
 4. Hej Pernille!
  Det har desværre ikke været muligt for min veninde og jeg at ses efter jeg sidst var i Kbh. Så jeg har desværre ikke fået tingene endnu - men jeg lover at vise dem, når jeg får dem! :-) Og den ene af de skåle, jeg lavede er en indflyttergave til en veninde, så det er derfor, at dette indlæg bare var et sneak peak :-)
  Jeg må lige sige, at dine æsker ser fantastiske ud! Dem skal jeg da helt sikkert kigge på i Mølleparken d. 10.! Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er jo lidt svært det med lige at få det koordineret med afhentning :) Heldigvis arbejder min svigerinde i København nu her, så hun tager dem med hjem for mig.
   Mange tak! Du skal være så velkommen :)

   Klem Pernille

   Slet