torsdag den 14. juni 2012

Genbrugsguld


...Eller gammelt ragelse, som min mor ynder at kalde det. Jeg synes bare, det er lækkert og har lyst til at få fingre i det hele ALTID. Og det går bare ikke, når jeg bor i verdens dejligste (og mindste) lejlighed! Her er lidt billeder fra søndagens tur til BrugtvareTerminalen i Viby. Var især vild med kortet med Australien (mest pga. alt det BLÅ hav!!) Købte dog ikke nogle af de viste ting, men en masse andet lækkert (ragelse). Mere om det senere, da der først skal gøres noget ved de lækkerheder, jeg købte, hvorefter de så vil blive sat til salg... 

3 kommentarer:

  1. Hvor er det bare noget lækkert guld du har fundet! Jeg har aldrig besøgt brugtvareterminalen, men efter at have set, hvilket guld den gemmer på i "skattejægerne" på dr1 skal jeg helt sikkert derhen i sommerferien! :)

    SvarSlet
  2. Det er et dejligt sted og det kan sagtens betale sig at tage turen en gang om ugen, da der mindst er 500 nye varer hver dag. Lækkert! Men man skal selvfølgelig lige bo i nærheden, som jeg... Det kan dog mærkes på besøgsantallet (og udbuddet af lækre varer), at de har været i Skattejægerne.. Men det er stadig et super godt sted! Så god tur derud! :-)

    SvarSlet
  3. Godt, godt! Jeg bor dog i Odense, men havde alligevel planer om et besøg til Århus og så er Viby jo ikke langt derfra :)

    SvarSlet